Boost din viden med Danmarks førende inden for Supply Chain!

På den årlige Danske Supply Chain Konference den 3. november i Fredericia får du sparring og inspiration til optimering af jeres forsyningskæde. effektivitet.dk´s omdrejningspunkt for Supply Chain konferencen er at samle de dygtigste eksperter og en række deltagende beslutningstagere fra industrien, med kåring af årets bedste Supply Chain plus Startups.

Networking:

På dagen vil der være rig mulighed for at networke med de 200+ andre deltagere. Vi har også inviteret 10 virksomheder med spændende løsninger inden for Supply Chain til konferencen.

Kåring af Danmarks bedste Supply Chain:

Vær med, og hør hvad eksperterne synes skal til, for at skabe den mest holdbare og bæredygtige Supply Chain.Sidste års vinder var Nilfisk for den transformation og de resultater, de har skabt indenfor supply chain området, samt for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling og transformation af Nilfisk.

Dommerkomitéen har blandt andet lagt vægt på:
  • Der er en stærk sammenhæng mellem Nilfisk’s forretningsstrategi og Supply Chain-strategi.
  • Eksekvering af en konsekvent og tempofyldt transformation i forlængelse af +30 virksomhedsopkøb og +20 brands.
  • Etablering af struktur, centralisering og standardisering baseret på dyb faglig indsigt.
  • S&OP netop startet med månedsmøder med stærk beslutningskraft med CEO deltagelse.

Dertil fremhæver dommerkomitéen et ærligt, ydmygt og stærkt lederteam. Ved modtagelsen af prisen udtaler Jesper Terndrup Madsen, Executive Vice President for Nilfisk Global Operations:

”Jeg er utrolig stolt af, at vi hos Nilfisk har vundet Dansk Supply Chain Pris 2018. Vi har et fantastisk team i Global Operations i Nilfisk, som arbejder benhårdt på at forbedre strukturer, processer og systemer.  Siden 2015 har vi forbedret vores operative setup markant, og teamet har eksekveret med succes, hvilket har været en væsentlig drivkraft for Nilfisks transformation. Det er i den grad teamets fortjeneste, at vi har fået denne pris.” 

Bedste Supply Chain start-up:

Sidste år uddelte vi ligeledes prisen for Danmarks bedste Supply Chain start-up, som gik til SpaceInvader. En succes som vi har valgt at gentage igen i år, hvor vi vil samle nogle af Danmarks bedste Supply Chain start-ups, som leverer løsninger til Supply Chain brancen – er I en af dem?

Hvad kan vi tilbyde:

  • Mulighed for at få gratis standplads i vores start-up område.
  • Mulighed for at blive en af de 3 virksomheder der pitcher foran 200 Supply Chain beslutningstagere fra hele Danmark – og vinde årets pris som mest lovende Supply Chain start-up.
  • Gratis omtale i forbindelse med markedsføring af konferencen.
  • Mulighed for at møde potentielle samarbejdspartnere på konferencen.

Hvad kræver det:

Send max 2 minutters videopitch af jer og jeres løsning til: alis@collaborationgrowers.com

Spørgsmål kan stiles til Alis Hemmingsen på tlf.. 5189 4429 eller på ovenstående mail.

Pris:

Early Bird – Spar over 50% – begrænset antal til kr. 1.200,- ekskl. moms.

Normalpris kr. 2.800 ekskl. moms.

Sted:

MESSE C, Vestre Ringvej 7000, Fredericia, Danmark