Gamificér din compliance-træning – på webinaret får deltagerne mulighed for at prøve comPLAYance.

Webinaret Gamificér din compliance-træning introducerer dig for comPLAYance – en ny slags platform oprettet for at gøre sikkerhedstræning nem, sjov og givende.

Databrud er hyppigere end nogensinde før, og kan i værste fald ødelægge hele virksomheden. Den største trussel er ikke længere teknologisk – det er mennesker, og dermed den primære årsag til enormt dyre databrud.

Sikkerhedsbevidste virksomheder bør stræbe efter at  vedligeholde en kultur, der fremmer sikkerhed som et kollektivt ansvar snarere end et “it-problem”.

Virksomheder investerer store beløb compliance-uddannelse. Vi ser dog ofte, at indholdet ikke er engagerende. Undertiden endda pacificerende, hvilket sjældent resulterer i større viden og ændring i adfærd.

Gamificér din compliance-træning og ændre adfærd

Hør hvordan du ændrer adfærd og fastholdelsen ved hjælp af ’gamified learning’.

Webinaret giver dig en et indblik i, hvordan du kan anvende gamification til omdanne sikkerhedstræning fra en udgift til en investering i en stærk og bæredygtig sikkerhedskultur. Du får også indblik i hvordan du aktiverer den menneskelig firewall for dermed at gøre folk til det stærkeste link i informationssikkerhed.

comPLAYance er en ny læringsplatform for alle størrelser virksomheder og organisationer

comPLAYance er lavet i samarbejde med Implement Consulting Group og Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmith. Den består af et brætspil og en app. Appen kan spilles separat. Du kan også bringe appen og brætspil sammen for at skabe et sammenhængende læringsforløb.

Indholdet i comPLAYance tilpasses efter virksomhedens behov. På mindre end 1 måned kan der etableres et visualiseret dashboard med en oversigt over, hvem der har brug for hvad. Disse resultater er afgørende for kontinuerligt at skabe og målrette relevant læringsindhold.

Mere om det digitale læringsspil

Du kan her læse mere om comPLAYance spillet. 

Hvornår

Ny dato følger

Pris for Gamificér din compliance-træning

Det er gratis at deltage som medlem af effektivitet.dk.

Det koster kr. 250,00 ekskl. moms for ikke-medlemmer.

Aktivitetskalender

Se effektivitets aktivitetskalenderen her.