På webinaret får deltagerne mulighed for at prøve comPLAYance, som er en ny slags platform oprettet for at gøre sikkerhedstræning nem, sjov og givende.

Databrud er hyppigere end nogensinde før, og kan i værste fald ødelægge hele virksomheden. Den største trussel er ikke længere teknologisk – det er mennesker, og dermed den primære årsag til enormt dyre databrud.

Sikkerhedsbevidste virksomheder bør stræbe efter at  vedligeholde en kultur, der fremmer sikkerhed som et kollektivt ansvar snarere end et “it-problem”.

Virksomheder investerer store beløb compliance-uddannelse, men vi ser dog ofte, at indholdet ikke er engagerende og undertiden endda pacificerende, hvilket sjældent resulterer i større viden og ændring i adfærd.

Hør hvordan du ændrer adfærd og fastholdelsen ved hjælp af ’gamified learning’.

Webinaret giver dig en et indblik i, hvordan du kan anvende gamification til omdanne sikkerhedstræning fra en udgift til en investering i en stærk og bæredygtig sikkerhedskultur, og hvordan du aktiverer den menneskelig firewall for dermed at gøre folk til det stærkeste link i informationssikkerhed.

comPLAYance er en ny læringsplatform for alle størrelser virksomheder og organisationer

comPLAYance er lavet i samarbejde med Implement Consulting Group og Kammeradvokaten / Advokatfirmaet Poul Schmith, og består af et brætspil og en app. Appen kan spilles separat, men du kan også bringe appen og brætspil sammen for at skabe et sammenhængende læringsforløb.

Indholdet i comPLAYance tilpasses efter virksomhedens behov, og på mindre end 1 måned kan der etableres et visualiseret dashboard med en oversigt over, hvem der har brug for hvad. Disse resultater er afgørende for kontinuerligt at skabe og målrette relevant læringsindhold.

Hvornår

Den 28. oktober kl. 10.20-11.30