Interesseret

Er du interesseret i at melde dig til KaizenTour så kontakt sekretariatet på info@effektivitet.dk.

  • Kaizen turen varer 7 dage.
  • På denne tur besøges “Smart Factory” messen i Nagoya , hvor man kan se det fremmeste af Industri 4.0

På denne tur inddrages deltagerne i forbindelse med programfastlæggelsen. Der sker i praksis ved at deltagerne, efter deres tilmelding bliver spurgt om deres interessefelter samt forventninger. Med dette som udgangspunkt sammensætter vi, i samarbejde med vores japanske samarbejdspartner, det endelige program.

Turen arrangeres i samarbejde med Kompetenceforum – læs mere om turen her https://www.kompetenceforum.com/kaizentour-deluxe/

Pris

Medlemmer af effektivitet.dk kan deltage i turen for 29.000 kr. Der opkræves IKKE moms!

Ikke-medlemmer henvises til vores samarbejdspartner, Kompetenceforum https://www.kompetenceforum.com/kaizentour-deluxe/

 

Vilkår:

Ved tilmeldingen betales et depositum på 4.000 kr. Restbeløbet forfalder en mdr før afrejsen. Vedr refusion se vores forretningsbetingelser. Såfremt turen grundet Corona må aflyses tilbagebetales det indbetalte beløb under alle omstændigheder.

Det bemærkes at turen starter i ankomsthallen, hvorfor deltagerne selv har ansvar for gyldigheden af personlige indrejsedokumenter- herunder evt krav om vaccinationsattester.

Prisen omfatter transport i Japan, studiebesøg, træningsdage med Toyota eksperter, hoteller, alle måltider excl et aftensmåltid ( I skal prøve at gå ud på egen hånd), fælles sightseeing, og engelsktalende japanske guider.

Prisen omfater ikke det der ikke er nævnt ovenfor, herunder bl.a personlige udgifter, rejseforsikring og transport til og fra Japan.

Flytransport til og fra Japan fås fra 7.000 kr og opefter retur.