Bemærk at der IKKE faktureres moms!

OBS – Covid19-virus

– Statsministeren og Sundhedsmyndighederne har nu indskærpet, at situationen omkring Covid19-virus skal tages meget alvorligt, og der skal tages de relevante forebyggende forholdsregler, og derfor usikkert om kurset bliver afholdt på det angivne tidspunkt, eller må udsættes. Du kan stadig tilmelde dig, og vi vil holde dig opdateret i forhold til nye datoer.

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig lige nu grundet de usikre udsigter, så skriv meget gerne til os på info@effektivitet.dk om din interesse for hvilket kursus, og vi vil kontakte dig snarest.

Vi følger naturligvis situationen og myndighedernes anvisninger meget tæt.

Kaizen Tour består af 4 elementer:

  1. En Doujo – hvor du lærer at tænke Lean som japanerne.
  2. Virksomhedsbesøg – hvor du ser Lean i verdensklasse.
  3. Baggrundsbesøg – hvor du lærer historien og konteksten Lean er baseret på.
  4. Fra Gemba til Sensei – bearbejdning til egen hverdag.

På Doujoen trænes man af erfarne japanske eksperter i at tænke i konkrete forbedringer. De japanske eksperter har alle leder- og Lean erfaring fra Toyota, og er på det nærmeste selv blevet oplært af Ohno. Mere autentisk kan det ikke blive. Det er vores erfaring, at deltagerne i Doujoen får helt ny erkendelse af, hvad det vil sige at arbejde med kontinuerlige forbedringer.

Virksomhedsbesøgene foregår typisk ved at besøget indledes med en general introduktion til virksomheden. Herefter er der en rundtur med mulighed for uddybning på områder, man føler er særlig interessante (tavler, Kanban, Andon osv). Besøgene afsluttes typisk med en QR runde med en leder.De virksomheder, vi besøger, er udvalgt på baggrund af vores årelange erfaring med at arrangere Kaizen Tour, og de har til formål at vise verdens bedste Lean praktiseret. Virksomhederne kan variere fra Kaizen Tour til Kaizen Tour, da der er ganske stor efterspørgsel efter Lean ture på disse virksomheder, og besøgene først kan aftales ganske kort tid, før turen starter. På den seneste Kaizen Tour besøgte vi eksempelvis:

  • Toyota Motomachi Plant, der er den ledende Lean fabrik i Toyota.
  • Nissan Motors, med fokus på automatisering og kontinuerlige forbedringer.
  • TOTO med fokus på en udbredt og intensiv tavleanvendelse.
  • EMRON med fokus på brugen af Lean i forbindelse med inddragelse af handicappede.
  • Tokai Shinei der er verdenskendt for sin konsekvente anvendelse af 5 S.
  • Ziten Sushi, hvor leverancekæden konsekvent efterlever leanprincipperne.

Der er typisk 2 virksomhedsbesøg om dagen. Baggrundsbesøgene har til formål at give deltagerne et indblik i udviklingen af Lean og den kontekst, det er sket i. Vi besøger Toyota Museum, der er beliggende i de oprindelige bygninger, hvor Toyota startede med at producere spindemaskiner og væve. Her ser man med egne øjne firmaets fokusering på kontinuerlige forbedringer og automatisering fra de første dage op til nu. Endvidere besøger vi Toyota museet i Toyota City, hvor udviklingen af Lean værktøjer er i særlig fokus. På Kaizen Tour bombarderes deltagerne med indtryk. Det er derfor vigtigt, at der undervejs er mulighed for refleksion – at komme fra Gemba til Sensei og oversætte indtrykkene til ens egen hverdag, og finde ind til, hvordan indtrykkene kan give ny viden, og hvordan den kan skabe værdi for dig og din organisation. For at sikre mulighed for dette er der hver dag indlagt en lille seance, hvor deltagerne i fællesskab kan reflektere over og perspektivere dagens indtryk.

Intro video

Se intro video til turen her.

Det siger deltagerne:

”LEAN turen til Japan gav en unik indsigt i Japanernes tænkning omkring TPS som en lærende kultur. Det har været givende at få en indsigt i udvalgte virksomheders perfektionering af forskellige dimensioner af TPS spændende over løbende forbedringer og 5S til vigtigheden af holistiske målsætninger for virksomheder, der kan engagere medarbejdere og det omkringliggende samfund. Jeg kan varmt anbefale turen.”
Claus Kappe, Site Manager, Head of Production, Foss

”Det at være sammen med andre LEAN-ildsjæle fra andre virksomheder giver en unik lejlighed for refleksion. Både ift. den umiddelbare læring fra det fastlagte program, men også i høj grad refleksioner over egen praksis. Jeg vil på det kraftigste anbefale turen som et afsæt for at nå næste niveau i dit arbejde med LEAN og processer i bred forstan.”
Simon Jacobsen, Projektleder, Casa Solution

Pris

Medlemmer af effektivitet.dk kan deltage i turen for 29.000 kr. Der opkræves IKKE moms!

Ikke-medlemmer henvises til vores samarbejdspartner, Kompetenceforum https://www.kompetenceforum.com/kaizentour-deluxe/

Prisen dækker hotel i eneværelse alle dage, transportudgifter i Japan, alle måltider (minus ét aftensmåltid) og fælles seightseeing. Prisen omfatter ikke transport til Japan, forsikringer og personlige udgifter.

Hvornår

24.-31. maj 2020.

OBS: Dette arrangement er midlertidig udsat pga. CORID-19. Ny dato følger. 

Spørgsmål

Har du   spørgsmål om turen så kontakt Stine Høegh,  tlf: 7022 0004 eller email: stine@effektivitet.dk.