Hvordan kan Industri 4.0 være med til at designe mere Lean produktion og processer, og hvordan går det med visioner om at medarbejdere kan programmere teknologien, som overtager deres manuelle arbejde? Hør bl.a. indlæg fra Pandora, Teradyne, Unity Studios og Toyota Material Handling

Den 30. september kl. 9-16.45 hos Dansk Industri

Nye teknologier og nye måder at udvikle produkter på betyder, at Lean skal ses i et endnu bredere perspektiv end hidtil. Til Lean og Industri 4.0 konferencen 2020 sættes der fokus på, hvordan din virksomhed øger effektiviteten og konkurrencekraften gennem synergien mellem Lean og Industri 4.0.

Visionære praktikere og personer på forkanten af udviklingen samles for at dele deres viden og indsigter med dig, så du bliver inspireret og får indsigt i, hvad andre arbejder med for at følge med den hastige udvikling. Igennem inspirerende oplæg, workshop og aktiv ERFA får du mulighed for at stille skarpt på Lean og Industri 4.0 i din virksomhed.

Program

Se programmet her. 

Sted

Dansk Industri
H. C. Andersens Blvd. 18
1553 København

Pris:

Medlemmer: Kr. 2.650,- (ex moms).
Andre: Kr. 3.250,- (ex moms).

Early bird tilbud frem til fredag d. 17. juli

3 deltagere + Firmamedlemskab af effektivitet.dk for resten af 2020: Kr. 9.500,-  (ex moms) – kontakt Salg og Service på stine@effektivitet.dk.