Effektivitet.dk åbner op for et brag af en konference i København til september. Det er således vores håb, at COVID-19 til den tid er så meget under kontrol, at vi har mulighed for at mødes fysisk. Også når vi er en større mængde Lean og Industri 4.0 entusiastiske mennesker, der stimler sammen.

Vi vil naturligvis sørge for rigtig god plads i konferencelokalet og at alle gældende COVID-19 foranstaltninger overholdes.

Indholdet til konferencen har været i støbeskeen længe. Og vi tør godt love, at det er et spændende program, der venter.

 

Arbejdstitlerne på nogle af indlæggene er:

  • Har Covid-19 ændret retningen for digitaliseringen i danske virksomheder?
  • Kan excellence indenfor digitalisering og lean kombineres? Klassisk lean kan skabe store resultater og real time data kan bringe virksomheden til næste niveau
  • Digital twin – den nye normal indenfor forebyggende vedligehold?
  • Exo-skeletter – når hårdt fysisk arbejde stadig er nødvendigt, et alternativ til dyre robotter?
  • Advanced analytics og AI i C25 virksomhed
  • 5G på vej, men hvad betyder det?

 

Bekræftede indlæg: 

Pedro D’arezzo Maestrelli “Industry 4.0 – Lean på steroider”

Vi har bedt Pedro D’arezzo Maestrelli, Partner hos Implement Consulting, om at sætte fokus på tolkning af de klassiske LEAN principer i en Industri 4.0 kontekst. Kan vi tale om LEAN på steorider, når øget transparens og connectivity åbner op for helt nye forbedringsmuligheder? Vil forankring af forbedringer blive styrket af en forbedret IT infrastruktur? Og hvad med den menneskelige side? Hvilke potentialer frigøres, når mængden af manuelle opgaver reduceres?

 

Mads B. Troelsgaard “Hvornår skal vi holde VR møder frem for at bruge Teams eller Zoom?”

COVID-19 har flyttet rigtig mange møder fra møderummet til Teams eller andre platforme foran skærmen. Vi har bedt Mads B. Troelsgaard fra Unity Studios om give bud på næste skridt i udviklingen af digitale mødeformer, hvor Augmented/Virtual Reality lige nu er bedste bud. Hvad skal der til for at vi er klar til at tage teknologien i brug?

 

Tonia Sideri “Advanced analytics and AI at Novo Nordisk”

Tonia Sideri, Data Strategist and Head of AI hos Novo Nordisk, presents the deployment of a Machine Learning model that can detect production errors from images. She will discuss the benefits that can come from AI/ML and share experiences and learnings from embarking on ML/analytics projects. AI can be an incredible tool, but it does not come without hard work, needing the combination of data, processes, technology, and people.

 

Peter Hesseldahl “Farvel til ensartethed og goddag til forskelighed – Værdiskabelse i virksomheder efter COVID-19” (Keynote speaker)

På konferencen vil du bl.a. møde Peter Hesseldahl, som er Keynote speaker på Lean og Industri konferencen 2021. Han er også redaktør for digitalomstilling på Mandag Morgen og forfatter til bogen We-economy. Han beskæftiger sig med, hvordan de centrale samfundsmodeller ser ud efter industrisamfundet, og hvor den digitale omstilling bringer os hen. Med COVID-19 på retur har vi bedt Peter forholde sig til, hvilke megatrends, der om et øjeblik bliver de centrale. For virksomheder går bevægelsen væk fra standardvarer, og mod en høj grad af tilpasning til den enkelte kundes behov her og nu. Hør om de megatrends der driver udviklingen, og hvad virksomheder skal mestre i morgen for at gribe mulighederne.

 

Sted

Dansk Industri
H. C. Andersens Blvd. 18
1553 København

 

Early Bird Pris:

Medlemmer af effektivitet:

Early Bird: 1.850,- ex moms (Normalpris: 2.650,- ex. moms)

Ikke-medlemmer:

Early Bird: 2450,- ex. moms (Normalpris: 3250 ex. moms)

 

COVID-19

Skulle arrangementet blive aflyst grundet COVID-19 restriktioner, betaler vi naturligvis deltagergebyret tilbage.