LEAN Konferencen 2019

Nye teknologier, nye måder at udvikle produkter på og den bæredygtige dagsorden betyder, at Lean skal ses i et endnu bredere perspektiv end hidtil. Til DI og effektivitet. dk’s Lean konference 2019 sættes der fokus på, hvordan din virksomhed øger effektiviteten og konkurrencekraften gennem synergien mellem Lean, Industri 4.0 og en bæredygtig produktion.

Bliv inspireret

Til årets konference har vi samlet en række cases fra inspirerende virksomheder og organisationer, der har succes med Lean i et bredere perspektiv. Du kan høre oplæg fra MADE, GRUNDFOS HOLDING A/S, DANFOSS DRIVES A/S, ROYAL UNIBREW A/S, KØBENHAVNS ERHVERVSHUS, WILD KIWI PIES, KLS PUREPRINT A/S og DI. Du kan også klæde dig til et spændende oplæg fra digital ekspert, ANDERS HVID, fra DAREDISRUPT.

Niklas Modig

Som deltager ved konferencen har du mulighed for at deltage i en session med Niklas Modig fra kl. 13.00 – 15.20. Niklas vil fortælle om sin vej ind i Lean gennem Toyota, og du får en unik mulighed for at stille spørgsmål og få sparring på dine egne problemstillinger. Der er plads til 15 deltagere, og prisen er 875,- (ekskl. moms).

Vi ser frem til en spændende dag!

Pris

Medlemmer af effektivitet.dk og DI: 3.850,- kr. (ekskl. moms).
Andre: 4.150,- kr. (ekskl. moms).

Early Bird billetter

Lige nu har du mulighed for at spare 20 % på deltagergebyret, hvis du tilmelder dig inden 1. juli 2019.

Medlemmer af effektivitet.dk og DI: 3.080,- kr. (ekskl. moms).
Andre: 3.320,- kr. (ekskl. moms).

Yderligere 33% rabat ved 4. deltager. Der betales på normalvis, herefter fremsende kreditnota på de 33%, som efterfølgende kan bruges ved køb af andre aktiviteter i effektivitet.dk.

Tilmelding

Læs mere om konferencen og tilmeld dig på di.dk