Netværksgruppen holder møde hos BTP i Kolding.

Netværk med fokus på at skabe grundlæggende stabilitet med mennesket i centrum

TWI Netværk DK er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Netværksgruppen henvender sig til interne Lean, HR eller TWI konsulenter, ledere og træningskoordinatorer. Primært fra virksomheder og organisationer som har arbejdet med TWI i mere end 3 år og har udviklet interne TWI træner.

Lean har været med til at øge konkurrenceevnen i mange virksomheder, men som en Shingo-analyse fortæller os, så er der mange af dem, der ikke har formået at fastholde forbedringerne. Netværksgruppen har fokus på, hvad der skal til for at skabe og drifte det supervisorsystem, der er nøglen til at skabe og fastholde den ønskede kulturforandring.
TWI netværk DK beskæftiger sig primært med TWI Programmerne, men også med de relaterede Lean- og HR-principper, som har stor betydning for selve driften af systemet. Det er bl.a. rollebeskrivelser, kompetancematrix, proceskonfirmering, træningsplaner, valg og evaluering af supervisorerne, forandringsledelse osv. Gruppe arbejder med konceptudvikling af nye koncepter der understøtter TWI forankringer i egen virksomhed eller organisation.

Det er gratis at deltage, hvis du er medlem af netværksgruppen.

Nærmere information kontakt Salg og service på stine@effektivitet.dk.