TWI og Toyota KATA konferencen den 20. november er lederskabskonferencen i Lean. Fokus er på at gå i dybden med, hvad der reelt skal til for at lykkes med langsigtet Lean. Det handler om at skabe den lærende og
dynamiske organisation.

3 grunde til, at du ikke må gå glip af årets danske TWI og Toyota KATA konference:

  1. Konferencen er case-baseret. Det betyder, at vi inviterer virksomheder og organisationer, der aktiv arbejder med TWI og Toyota KATA til at fortælle åbent og ærligt om deres succeser, læringer, udfordringer, hvorfor de gik i gang, og hvordan det samarbejder med deres forretningstiltag.
  2. Oplev TWI og Toyota KATA-programmerne igennem praktiske øvelser. Det er deltagere fra virksomheder, der systematisk anvender programmerne eller de dygtigste eksperter, som står for de praktiske øvelser. Alle, der fremviser disse øvelser, har én ting til fælles: De er certificeret i TWI- og/eller Toyota KATA-programmerne.
  3. Et unikt konferencemiljø hos en værtsvirksomhed, hvor fokus er på at skabe og videreudvikle netværk med de andre deltagere og indlægsholdere. Dette fokus giver dig et professionelt netværk, der vil vare ved langt efter konferencen.

Workshops

Deltagerne kan i år også opleve TWI og Toyota KATA i praksis, da der er 2 spor på programmet. Det ene spor er primært firma-cases, og det andet spor er praktiske øvelse i de forskellige programmer. På spor 2, med praktiske øvelser, er der max plads til 12 deltagere, og man kan derfor, som udgangspunkt, kun vælge én af disse øvelser:

Intensiv Dynamisk Ledelse – Øget bevidsthed skaber bedre resultater

Praktiske øvelser i TWI Job Relationer (JR) – på engelsk

Praktiske øvelser i TWI Job Instruktion (JI) – på engelsk

Praktiske øvelser i Toyota KATA metoden – på engelsk

For tilmelding med workshops – Tilmeld dig her.

Kan du få gavn af konferencen og disse programmer?

Garanteret! Der har igennem årene været mange forskellige deltagere: Ledere, medarbejdere og konsulenter fra kommuner og banker.
Produktionsvirksomheder, logistikvirksomheder og sygehusvæsenet. Og konferencen vil også være noget for dig!

Dette er den 7. konference, som vi holder i samarbejde med Business Through People ApS, der er Global TWI Institut-partner i Skandinavien.

Pris

Medlemmer af effektivitet.dk kr. 2.495,- ekskl. moms. Pris for ikke-medlemmer kr. 2.995,- ekskl. moms.

Studerende:  Vi kobler viden og virkelighed ved at bygge bro mellem vores uddannelsesinstitutioner og virksomheder/organisationer! 
Derfor tilbydes studerende at deltage i den årlige TWI og KATA konference til den favorable pris á kr. 500,-. Måske din kommende arbedsgiver, praktiksted eller værtsvirksomhed til dit kommende projekt er til stede og netop venter på dig. 
Ligeledes er det et unikt tilbud til virksomheder/organisationer til at komme i dialog med potentielle kandidater. Tilmeld studerende her.

Læs mere

Læs mere om konferencen her.