TWI og Toyota KATA konferencen den 20. november er lederskabskonferencen i Lean. Fokus er på at gå i dybden med, hvad der reelt skal til for at lykkes med langsigtet Lean. Det handler om at skabe den lærende og
dynamiske organisation.

3 grunde til, at du ikke må gå glip af årets danske TWI og Toyota KATA konference:

  1. Konferencen er case-baseret. Det betyder, at vi inviterer virksomheder og organisationer, der aktiv arbejder med TWI og Toyota KATA til at fortælle åbent og ærligt om deres succeser, læringer, udfordringer, hvorfor de gik i gang, og hvordan det samarbejder med deres forretningstiltag.
  2. Oplev TWI og Toyota KATA-programmerne igennem praktiske øvelser. Det er deltagere fra virksomheder, der systematisk anvender programmerne eller de dygtigste eksperter, som står for de praktiske øvelser. Alle, der fremviser disse øvelser, har én ting til fælles: De er certificeret i TWI- og/eller Toyota KATA-programmerne.
  3. Et unikt konferencemiljø hos en værtsvirksomhed, hvor fokus er på at skabe og videreudvikle netværk med de andre deltagere og indlægsholdere. Dette fokus giver dig et professionelt netværk, der vil vare ved langt efter konferencen.

Kan du få gavn af konferencen og disse programmer?

Garanteret! Der har igennem årene været mange forskellige deltagere: Ledere, medarbejdere og konsulenter fra kommuner og banker.
Produktionsvirksomheder, logistikvirksomheder og sygehusvæsenet. Og konferencen vil også være noget for dig!

Dette er den 7. konference, som vi holder i samarbejde med Business Through People ApS, der er Global TWI Institut-partner i Skandinavien.

Læs mere

Læs mere om konferencen her.