CBS har et bud på nye risici med cases fra Danfoss Drive og Chr. Hansen, som fortæller om deres strategiske overvejelser.

De økonomiske konsekvenser af Covid19-krisen er de værste, verden har set siden finanskrisen. For at komme videre til en post-Covid verden, må vi se nærmere på, hvad krisen kommer til at betyde for vores globale forsyningskæder.

– Betyder Corona-krisen, at det nu endegyldigt er slut med globaliseringen og globale forsyningskæder?
– På hvilken måde kan den digitaliseringsrejse, som dansk industri er påbegyndt under en Industri 4.0 agenda, adressere de nye udfordringer?

For at forstå CORONA-krisens disruptions af globale forsyningskæder, må vi forstå Bølgeeffekten (Ripple Effect).

Hør Prof. Aseem Kinra, University of Bremen og Prof. (mso) Kim Sundtoft Hald, Professor (mso), CBS forklare Bølgeeffekten, og hvordan den adskiller sig fra den velkendte Piskesmældseffekt (Bull Whip effect).

CASE: De strategiske overvejelser hos Danfoss Drives, hvor corona krisen har skabt en ny virkelighed, og hvor særlig robusthed er blevet et nøgleord.

På webinaret vil VP Global Operations Thorbjørn Hansen, Danfoss Drives fortælle om hvilken strategi man har valgt i deres supply chain.

Ligeledes – hvordan afspejles de overvejelser, der kommer til udtryk i CBS artiklen sig i virksomhedens arbejde? Er de spot on, er der ”glemt” nogle endnu mere væsentlige dimensioner, osv.?

Derudover vil Søren Winther, VP, Head of Global Logistics fra Chr. Hansen komme med et indlæg om deres globale supply network setup samt vigtigheden af at have strategiske 3PL / forwarders med dual sourcing, endvidere omkring vigtigheden af en vis form for backup mellem de producerende fabrikker, og ligeledes Chr. Hansens største disruption omkring luftfragt.

Tid og sted
Webinar den 27. august kl. 10.00-11.15.

Webinar på Zoom
Efter tilmelding får du tilsendt en bekræftelse og link til webinar.

Pris
GRATIS for medlemmer af effektivitet.dk og kr. 250,- ex. moms for ikke-medlemmer.