Lean og Industri 4.0 Konference den 14. september

Tilmeld dig og oplev:

Visionære praktikere og personer på forkanten af udviklingen Inspiration og indsigt Aktiv ERFA
Introduktion
Tilbage på sporet efter COVID-19
Mange virksomheder er sluppet godt igennem COVID-19, mens andre skal finde melodien igen. Uanset udgangspunktet nu, vil fortsat brug af Lean og mere Industri 4.0 være en del af agendaen. Lean og Industri 4.0 konferencen 2021 er designet til at inspirere dig til, hvordan din virksomhed kan øge konkurrencekraften og effektiviteten gennem brug af Lean og Industri 4.0.
Inspiration og indsigt
Visionære praktikere og personer på forkanten af udviklingen samles for at dele deres viden og indsigter med dig, så du bliver inspireret og får indsigt i, hvad andre arbejder med for at følge med den hastige udvikling. Igennem inspirerende oplæg, workshop og aktiv ERFA får du mulighed for at stille skarpt på Lean og Industri 4.0 i din virksomhed.
Adresse
Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København
Indlægsholdere

Peter Hesseldahl

Redaktør

Mandag Morgen

Pedro D’arezzo Maestrelli

Partner

Implement Consultning Group

Caspar Engmark

Produktionsdirektør

Dinesen Floor

Alex Severin

Program Director

Rockwool

Mads Troelsgaard

CEO og Partner

Unity Studio

Jacob Gerdes

Direktør

IMMO A/S

Kristian Andreasen

CEO

Kanda

Per Larsen

Teknologi- og digitaliseringsdirektør

ABB A/S

Tonia Sideri

Data strategist and Head of AI

Novo Nordisk

Mark Fisker

Chefkonsulent

Dansk Industri

Merete Nørby

Chefkonsulent Ph.d

MADE

Agenda

Ankomst og morgenmad

Time:

08:30

Speaker Name:

Introduktion til konferencen - Lean og Industri 4.0

Time:

09:00

Speaker Name: Merete Nørby, Chefkonsulent Ph.d, MADE

Farvel til ensartethed og goddag til forskellighed - Værdiskabelse i virksomheder efter COVID-19

Peter Hesseldahl, redaktør for digital omstilling på Mandag Morgen og forfatter til bogen We-economy, beskæftiger sig med, hvordan de centrale samfundsmodeller ser ud efter industrisamfundet, og hvor den digitale omstilling bringer os hen. Med COVID-19 på retur har vi bedt Peter forholde sig til, hvilke megatrends, der om et øjeblik bliver de centrale. For virksomheder går bevægelsen væk fra standardvarer, og mod en høj grad af tilpasning til den enkelte kundes behov her og nu. Fleksibilitet er et nøgleord i både leverancer og måden, de produceres på. Grundlaget er detaljerede data og evnen til at bruge dem. Hør om de megatrends der driver udviklingen, og hvad virksomheder skal mestre i morgen for at gribe mulighederne.

Time:

09:10

Speaker Name: Peter Hesseldahl, Redaktør for digital omstilling, Mandag Morgen

Bordgruppe-erfa

Time:

09:50

Speaker Name:

Pause

– mulighed for hands on demonstrationer

Time:

10:05

Speaker Name:

Industry 4.0 - Lean på steroider

Vi har bedt Pedro D’arezzo Maestrelli, Partner hos Implement Consulting, om at sætte fokus på tolkning af de klassiske LEAN principer i en Industri 4.0 kontekst. Kan vi tale om LEAN på steorider, når øget transperans og connectivity åbner op for helt nye forbedringsmuligheder? Vil forankring af forbedringer blive styrket af en forbedret IT infrastruktur? Og hvad med den menneskelige side? Hvilke potentialer frigøres, når mængden af manuelle opgaver reduceres?

Time:

10:20

Speaker Name: Pedro D’arezzo Maestrelli, Partner, Implement Consulting

Klassisk lean hos Dinesen skaber store resultater, og øget brug af realtime data kan løfte dansk produktion til nye højder

Hør Produktionsdirektør Caspar Engmark fra Dinesen Floor fortælle om, hvordan de via klassisk Lean problemløsning er lykkedes med at øge deres produktionsoutput betragteligt, og hvordan de successivt arbejder på at eliminere de største problemer, der hindrer flow. Efterhånden som problemerne bliver mere komplekse stiger behovet for at gå i dybden med udstyrsdata og andre kilder til data.

Time:

10:50

Speaker Name: Caspar Engmark, Produktionsdirektør, Dinesen Floor

Industri 4.0 case: Rockwool Int.

Hos Rockwool Int. har man med lanceringen af Factory of the Future for 4 år i den grad sat en øget grad af digitalisering på den operationelle agenda. Hør Program Director Alex Severin fortælle om, hvilke muligheder og udfordringer det i praksis giver, når to forskellige discipliner som Operational Excellence og Digital Excellence smeltes sammen i én organisation.

Time:

11:20

Speaker Name: Alex Severin, Program Director, Rockwool

Bordgruppe-erfa

Time:

11:50

Speaker Name:

Frokost

– mulighed for hands on demonstrationer

Time:

12:10

Speaker Name:

Hvornår skal vi holde VR møder frem for at bruge Teams eller Zoom?

COVID-19 har flyttet rigtig mange møder fra møderummet til Teams eller andre platforme foran skærmen. Vi har bedt Mads B. Troelsgaard fra Unity Studios om give bud på næste skridt i udviklingen af digitale mødeformer, hvor Augmented/Virtual Reality lige nu er bedste bud. Hvad skal der til for at vi er klar til at tage teknologien i brug?

Time:

13:00

Speaker Name: Mads Troelsgaard, CEO og Partner. Unity Studio

Exo-skelotons i stedet for avancerede robotter når fysisk hårdt arbejde stadig er nødvendigt?

Hør Jacob Gerdes fra IMMO A/S fortælle om, hvordan Paexo Exoskeleton kan afhjælpe fysisk belastende arbejdsstillinger. Kan brugen af et exoskeleton reducere behovet for avancerede og dyre robotter, som ellers ville være nødvendige for at undgå nedslidning. Måske kan exoskeletons endda bidrage til opfyldelse af verdensmål 3, 5, 8 og 10?

Time:

13:30

Speaker Name: Jacob Gerdes, CEO IMMO A/S

Hvordan kan procestræning skaleres med VR og Tablets?

Hør CEO Kristian Andreasen fra Kanda fortælle om, hvilke udfordringer der er ved at digitalisere procestræning, når mange internationale regler samtidig skal følges. Oplægget vil tage afsæt i projekter indenfor den maritime sektor, men erfaringerne har vist, at relevans indenfor industrier som pharma og energi ligeledes er høj, hvor fordelene ligeledes er store ved at samarbejde på tværs af VR og Tablets.

Time:

14:00

Speaker Name: Kristian Andreasen, CEO, Kanda

Kaffe og kage

- mulighed for hands on demonstrationer

Time:

14:30

Speaker Name:

Digital twins - den nye normal indenfor predictive maintenance og OEE-fastholdelse

Hør Per Larsen, Teknologi- og digitaliseringsdirektør i ABB A/S, fortælle om de mange muligheder det giver, når en digital tvilling af det fysiske udstyr anvendes som spejling af den daglig drift. Hør hvordan det er muligt at forbedre OEE, bl.a. ved at blive meget skarpere på preventivt vedligehold ud fra omsamlede data om hastighed og yield.

Time:

14:45

Speaker Name: Per Larsen, Teknologi- og digitaliseringsdirektør, ABB A/S

Advanced analytics and AI at Novo Nordisk

Tonia Sideri, data strategist and Head of AI at Novo Nordisk presents the deployment of a Machine Learning model that can detect production errors from images. She will discuss the benefits that can come from AI/ML and share experiences and learnings from embarking on ML/analytics projects. AI can be an incredible tool, but it does not come without hard work, needing the combination of data, processes, technology and people.

Time:

15:15

Speaker Name: Tonia Sideri, data strategist and Head of AI, Novo Nordisk

5G er på vej - men hvad betyder det?

Hvor er danske virksomheder med brugen af 5G? Og er det korrekt, at 5G er en forudsætning for anvendelse af Internet of Things? Få den seneste update på området, når Chefkonsulent Mark Fisker fra Dansk Industri deler ud af sine erfaringer fra et 5G afklaringsprojekt med AAU m.fl. støttet af Industriens Fond og fra at lede flere 5G netværk med førende danske virksomheder.

Time:

15:45

Speaker Name: Mark Fisker, Chefkonsulent, Dansk Industri

Opsamling og refleksion ved bordene

Time:

16:15

Speaker Name:

Afslutning og opsamling

Merete Nørby samler op på konferencen.

Time:

16:35

Speaker Name:

Slut - og et lille glas

Time:

16:45

Speaker Name:
70 års erfaring
Vidensdeling
Non-profit forening
Support: +45 7022 0004