Vil du lære Lean og TPS fra kilden?

Hvad ville du sige til at lære Lean og TPS (Toyota Production System) fra den oprindelige kilde? Virkelig lære hvordan Toyota arbejder og anvender de forskellige Lean principper og værktøjer, men uden at skulle betale den dyre rejse helt til Japan og tage ferie for at kunne deltage i træningen?

Nu har du chancen! I øjeblikket udbyder Toyota træning i TPS level 4 (entry level) online med japanske Senseis som undervisere. Træningen foregår i weekender på et tidspunkt, der gør at det ikke går ud over resten af din dag. De japanske undervisere er tidligere Toyota Managers med årtiers erfaring i TPS, og en meget detaljeret viden om Lean og TPS.

Hvad kan du bruge al den viden til? Du kan lige som Brian Pedersen, der var på den seneste TPS træning, bruge din nyerhvervede viden til at strømline din produktion og reducere gennemløbstiden på dine produkter med op til 55% på få måneder og forbedre bundlinjen.

Jeg er samarbejdspartner med udbyderen af dette kursus, Toyota Engineering Corporation (TEC), og ser det som min fornemste opgave at få udbredt kendskabet til denne virkeligt detaljerede træning i en af verdens bedste produktionsmetodikker. Endvidere er det mit mål at få så mange danskere certificeret som muligt og komme ind i det eksklusive selskab af certificerede udøvere af TPS. Lige nu er der ca. 5.000 certificerede udøvere af TPS på verdensplan.

Kurset henvender sig til såvel driftsledere som nye og erfarne Lean-udøvere.

Hvis dette fanger din interesse så kig lidt i brochuren for kurset, og hvis du enten vil vide mere eller tilmelde dig, så brug nedenstående link. Næste træning starter allerede d. 23. juli, så der er stadig tid til at nå at tilmelde sig.

https://lnkd.in/eY9ddRps

 

Datoerne for træningsforløbet er: 23. juli, 30. juli, 6. august, 20. august, 3. september og 10. september.

Eksamen: 17. september (1 times eksamen).

Tidspunkt på dagen: Kl. 4.30-8.30.

Pris for TPS kursus, TPS bog og certifikat (sendt fra Japan): 871 $

Læs mere brochure.