Leveret af effektivitet.dk

Distribution, lager og produktion styres ved at planlægge og kontrollere materialestrømmene for at opnå et ønsket niveau for kundeservice og omkostninger. Disse aktiviteter er ansvarlige for noget at det mest værdifulde i enhver virksomhed; kundetilfredshed og økonomisk gevinst for virksomheden. Hvis driftsstyringssystemet, inklusive medarbejdernes viden/kompetencer, ikke er veludviklet og optimeret, vil distributions- og produktionssystemet være mindre effektivt og dermed skabe unødvendige omkostninger og tab af konkurrenceevne.
Enhver, der arbejder med indkøb, produktion, lager eller distribution, har behov for en god og grundlæggende forståelse for de faktorer, der påvirker materialestrømmen. Basics of Operations Management tager udgangspunkt i at give den enkelte deltager denne viden og forståelse og omfatter også kapitler om kvalitetsstyring og Lean Produktion.
APICS definerer ”The body of knowledgede, concepts and vocabulary” indenfor produktion, indkøb- og lagerstyring. Etablering af den viden, begreber og terminologi er afgørende, både for at udvikle en forståelse af Operation Management, og for at kunne kommunikere klart internt og eksternt. Hvor det er relevant og muligt, benyttes definitionerne og begreberne fra APICS dictionary.
Afhængig af din nuværende viden og rolle i organisationen kan kurset tilpasset, så du og din virksomhed opnår størst mulig effekt. Kurset er som en Tapas Restaurant dvs. vi udbyder en række små kurser, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til en stor uddannelse. Du ”plukker” kun de kurser, du ønsker, og du kan bygge mere på over tid, fordi alle kurserne er bygget over samme læst.

Hvem kan deltage i dette kursus?

  • Planlæggere.
  • Indkøbere.
  • Inventory Management Controllers.
  • Logistik- og distributionsspecialister.
  • Produktivitetsplanlæggere og controllere / Shop Floor Schedulers og Controllers.
  • Supply Chain Professionals.
  • Ledelsesteamet (introduktions- og efterspørgselsdrevne MRP).

Learning by Doing

Kurset vil være baseret på en blanding af undervisning, gennemgang af cases og simulationsspil. For at opnå den bedste forståelse af stoffet anbefaler vi at deltagerne har læst materialet inden kursusstart, men det er ikke et krav.
Kurserne tilbydes på dansk og engelsk.

Kursets længde

Afhængig af rolle og interesser: Fra en 2 dages introduktion og op til 6 dage.

Vil du vide mere?

Kontakt Stine Høegh hos effektivitet.dk for mere information på 7022 0004 eller stine@effektivitet.dk.

Eksempler på hvordan du kan skræddersy dit eget kursusforløb:

1. Kun Introduction: 2 dage
2. For Planners: Introduction + 4 dage = 6 dage
3. For Buyers: Introduction + 2 dage = 4 dage
4. For Buyers, adding Focus on Flow: Introduction + 2 dage + 1 dag = 5 dage
Osv.

Boom Tapas