Forstil dig en verden, hvor…..

  • Jeres forandringer går hurtigere, da I har udviklet en kultur, hvor der er skabt en ærlig og solid tillid mellem medarbejdere og ledelse.
  • Jeres nye og nuværende medarbejdere er trænet og følger de nyeste standarder samvittighedsfuldt.
  • Jeres processer forbedres løbende ved optimalt at udnytte nuværende materialer, udstyr, værktøjer og ressourcer.

De tre TWI-programmer træner Jeres ledere og medarbejdere til at gøre denne verden til en realitet. Hos Jyske Bank de godt i gang med at realisere denne transformation.

Kursusindhold

På dette TWI kursus får du, udover en forståelse for sammenhængen mellem TWI og Lean samt TWI og HR, en general introduktion til alle TWI Programmer. Desuden vil der være en meget grundig introduktion til selve TWI Job Instruktion programmet, der for mange er det første trin i deres TWI implementering. Du vil også blive introduceret i, hvordan du kan komme godt i gang med TWI, dette vil være baseret på mange gode TWI Implementeringer fra forskellige industrier og kulturer.
Konkrete erfaringer med TWI hos Jyske Bank er en del af dette kursus. Foruden John Vellema, TWI Master Trainer, SHINGO-Bogprisvinder og ejer af TWI Institut Skandinavien, er der også indlæg fra Pia Bettina Sund Bundgaard, Seniorkonsulent, Jyske Bank.
Der opnås en grunding indsigt og viden i TWI – hvor TWI kan undersøtte Lean og HR, og på hvilke måder og hvor fx. TWI Job Instruktionstræningsmetoden kan anvendes. Du vil nu være kvalificeret til at planlægge næste trin i din virksomhed: En god TWI Implementering.

Agenda for begge kurser

  • TWI historien.
  • Introduktion til TWI Programmerne.
  • TWI og Lean.
  • Hvordan kommer man i gang med TWI?
  • Hvorfor og hvordan Jyske Bank gik i gang med TWI?
  • Opleve en ”live” TWI Job Instruktionstræning hos Jyske Bank.
  • Opleve en ”live” Proces Konfirmering hos Jyske Bank.

Hvem henvender kurset sig til:

Kurset henvender sig til både sundheds-, service- og produktionsvirksomheder, som arbejder med Lean og/eller den lærende organisation.

Kurset udbydes i samarbejdet med Business Through People ApS, som er global samarbejdspartner med TWI instituttet i USA.

“Hvis du vil vide mere om, hvad TWI kan betyde for din virksomhed eller måske allerede går med tanker om at implementere TWI, kan deltagelse på denne workshop anbefales. Du får viden om og inspiration til implementeringsfaserne, og hvordan TWI virker i praksis. Jeg deltog sammen med nogle kollegaer på en tilsvarende workshop sidste år, og den viden vi fik på workshoppen har i høj grad været inddraget i forberedelserne til implementering af TWI hos os. En god forberedelse er alfa og omega for en god implementering af TWI. Vi har erfaret, at den gode forberedelse har været stærkt medvirkende til en succesfuld implementering af TWI i vores produktion.
Karen Stenholt, TWI-facilitator, Post Danmark

Praktisk

Dato: Den 14. maj kl. 9-17.30.
Sted: Jyske Bank, Vestergade 8-16, 8600 Silkeborg

Pris: For medlemmer: Kr. 3.400,- excel moms.
For ikke-medlemmer: Kr. 4.000,- excel moms.