Det at opnå resultater igennem andre er en svær og ofte undervurderet opgave. Eventuelle resultater af supervisorers arbejde er et direkte resultat af det arbejde, som de mennesker, de superviser, leverer. Derfor er det vigtigt, at de har gode færdigheder i konflikthåndtering, holdninger og adfærd, så de effektivt kan skabe og fastholde gode relationer med dem. Dette er, som vi ved, altafgørende for deres succes i enhver organisation.
Du vil blive trænet i at udvikle og vedligeholde positive relationer med medarbejdere, og med mennesker på alle niveauer i organisationen, og forstå hvordan man kan løse konflikter, når de opstår efter TWI JR metoden.
Alle deltagere vil prøve at bruge TWI JR metoden på et problem fra deres dagligdag.

Diplom

Efter gennemførelse modtager deltagerne et diplom af internationalt certificeret TWI-træner for bestået: TWI JR kursus.

Mål

Formålet er at give deltagerne kendskab til TWI JR metoden, men specielt at lade deltagerne afprøve metoden på egen krop, for derved at blive i stand til at kunne benytte TWI JR i ens relationsarbejde.
Du vil i TWI JR kurset lære:

  • At udvikle færdigheder i at forstå individers håndtering af vanskelige og ubehagelige situationer samt få en metode til at vidensdele omkring disse emner med andre supervisors.
  • At analysere en situation og grundigt forstå fakta, før der træffes beslutninger, og hvordan der følges op på beslutningerne – ved hjælp af TWI JR 4-trins TWI konflikthåndterings metoden:

Trin 1: Få Fakta.
Trin 2: Overvej og beslut.
Trin 3: Tag handling.
Trin 4: Undersøg Resultater.

At forstå, hvordan man kan forebygge konflikter – ved brug af de 4 fundamenter for gode relationer:

  • Lad hver medarbejder vide, hvordan han/hun klarer sig.
  • Giv anerkendende feedback.
  • Fortæl folk på forhånd om ændringer, der vil påvirke dem.
  • Gøre bedst brug af hver persons evner.

Målgruppe

Virksomheder, der gerne vil arbejde med en metode, der rummer håndtering af forandringer og skaber muligheden for et sundt arbejdsmiljø.

Underviser

John Vellema, direktør i Business Through People/TWI Institut Skandinavien.
John har de sidste syv år arbejdet med lederskabstræning og organisationsforandringer i større og mindre danske og udenlandske virksomheder, med fokus på uddannelse af nøglemedarbejdere.
Han er medforfatter på bogen – ”Building a Global Learning Organization, Using TWI to Succeed with Strategic Workforce Expansion in the LEGO Group” – Bogen modtog i 2015 SHINGO bogprisen.

TWI er også kendt som:

”The Human side of Lean”
”The Missing Link in Lean”

Dato & sted

Dato: Den 12. december kl. 13-16 + den 13.-14. december kl. 9-16.
Sted: PostNord DK, Produktion Vest, Stakkesvænge 15, Fredericia
Pris: For medlemmer: Kr. 9.500,- excel moms.
For ikke-medlemmer: Kr. 12.000,- excel moms.

Læs mere og tilmeld dig på www.effektivitet.dk

Kurset køres som et komprimeret forløb over 2,5 dag – hvor det normalt køres over 5 dage med 2 timer pr. dag. Derfor skal dette kursus ses som et introduktionskursus for de personer, der evt. gerne vil se om TWI JR er noget for dem og deres virksomhed/organisation.

TWI JR hos FOSS Analytical

Målbare resultater, håndgribelige fakta og synlige effekter på bundlinjen, er hvad de fleste virksomheder forholder sig til hver eneste dag. Men hvad sker der hvis man glemmer følelserne, holdninger, relationerne og konflikterne? FOSS Analytical har valgt TWI Job Relationer (TWI JR) i deres arbejde med relationerne.
Læs hele artiklen i Effektivitet nr. 3, 2016.