Netværk med fokus på at skabe grundlæggende stabilitet med mennesket i centrum

TWI Netværk 1 er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne.

Gruppen er for nye virksomheder og organisationer som er i planlægnings- eller opstartsfasen mht. at indføre TWI. På møderne i denne gruppe er der fokus på at netværke og vidensdele omkring TWI programmerne og hvordan man kommer sikkert igennem de 7 opstartstrin. Møderne forgår hos en værtsvirksomhed, som vil præsenter deres TWI set up og netværksgruppen vi herefter drøfte dette.

Mødefrekvens

Der afholdes 3 møder om året. Formen på møderne er den såkaldte 12/12 model, hvor møderne starter kl. 12:00 den første dag med fokus på værtsvirksomheden, mens anden dag bruges til valgte emner frem til kl. 12:00.

effektivitet.dk’s sekretariat ordner det praktiske i forbindelse med møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagere, m.m.

Pris

Det koster kr. 1.500,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemsskab (kr. 5.940,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.980,- ekskl. moms om året).

Medlemmer

Følgende firmaer er repræsenteret i gruppen:

Business Through People
Grundfos
Jyske Bank
Siemens Gamesa
VELUX

Gruppeleder

John Vellema, BSc ME, Business Through People, Official Global Partner, TWI Institute, USA

John har en baggrund som værktøjsmager, sergent og produktionsingeniør, og har i 3 år været medansvarlig for implementering af TWI på LEGO fabrikker forskellige steder i verden. Han har også undervist og trænet roere under Team Danmark. John er via sit firma  TWI Institut Skandinavien,  den eneste officielle certificerede TWI partner i Skandinavien. Han har gode erfaringer med TWI i industri- og servicevirksomheder samt i entreprenørbranchen

Kontakt:  john@btp.dk eller mobiltelefon: 2922 8955.

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du kontakte sekretariatet på info@effektivitet.dk eller 7022 0004.