Netværk mellem jyske og fynske chefer i produktionsvirksomheder

Lean Produktion Vest er en netværksgruppe for personer i Jylland/Fyn, der interesserer sig fagligt for produktion, produktivitet og procesforbedringer (herunder Lean i både produktion og administration). Gruppen fokuserer på tværorganisatoriske forbedringer. Gruppens medlemmer har typisk titel af production manager/directors, produktionschef/direktør, Lean- og procesforbedringsansvarlig.

Mødefrekvens

Gruppen tilstræber at holde 4 møder årligt, hvor vi dels får konkret faglig input fra andre medlemmer dels har lejlighed til at drøfte egne – eventuelt fortrolige – problemstillinger fra hverdagen. Medlemmerne i gruppen skiftes til at være værter, og derudover kan der være arrangementer, som afholdes i virksomheder udenfor medlemskredsen.

effektivitet.dk’s sekretariat ordner det praktiske i forbindelse med møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagere, m.m.

Pris

Det koster kr. 3.000,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.450,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.850,- ekskl. moms om året).

Medlemmer

Følgende firmaer er repræsenteret i gruppen:

Dansani
Hwam A/S
Produktivitet
SVM Automatik
Thrane & Thrane A/S trading as Cobham SATCOM

Gruppeleder

Claus Nielsen

  • Claus har implementeret Lean i danske virksomheder, som konsulent med speciale i produktion og produktivitet, i 12 år (siden 2005). Med Lean siden Lean kom til Danmark.
  • Han har trænet i Lean metoder af forskellige internationale leanspecialister fra bl.a. Lean Enterprise Institute, Art of Lean m.fl.
  • Været funktionschef for produktion og produktivitet i flere danske virksomheder i 16 år.
  • Erfaren netværkskonsulent.
Kontakt: cn@produktivitet.eu eller mobiltelefon: 2173 7680.

 

Et udpluk af netværksmøder

Produktionsudvikling hos DuPont

Den 21. september var gruppen hos DuPont, hvor der var gennemgang af DuPont’s rejse indenfor produktionsudvikling / lean samt (DPS) Dupont Production System de sidste år. Herefter var der rundvisning og diskussion om forbedringsmuligheder samt bordet rundt.

Ledelse

Den 18. maj hørte gruppen et spændende eksternt indlæg ved Stig Toftgaard fra Do-Act. Bl.a. om forskellen imellem leadership og management. Hvorfor lykkes forandringer ikke? Der var gennemgang af simpel men effektiv model for forandringsledelse samt praktisk øvelse i målsætning.

Effektivitet hos Spectre

Den 5. december var gruppen på besøg hos Spectre, hvor temaet var: Øget effektivitet og dermed konkurrenceevne – både i produktion og administration.

TPM hos Arla i Kruså

Den 22. september var gruppen på besøg hos Arla som er en af de danske virksomheder, som er længst med TPM. På mødet var der mulighed for at se det hands on.

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du kontakte sekretariatet på info@effektivitet.dk eller 7022 0004.