Netværk med fokus på at skabe grundlæggende stabilitet med mennesket i centrum

TWI Netværk 2 er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Netværksgruppen henvender sig til interne Lean, HR eller TWI konsulenter, ledere og træningskoordinatorer. Primært fra virksomheder og organisationer som har arbejdet med TWI i mere end 3 år og har udviklet interne TWI træner.

Lean har været med til at øge konkurrenceevnen i mange virksomheder, men som en Shingo-analyse fortæller os, så er der mange af dem, der ikke har formået at fastholde forbedringerne. Netværksgruppen har fokus på, hvad der skal til for at skabe og drifte det supervisorsystem, der er nøglen til at skabe og fastholde den ønskede kulturforandring.

TWI netværk 2 beskæftiger sig primært med TWI Programmerne, men også med de relaterede Lean- og HR-principper, som har stor betydning for selve driften af systemet. Det er bl.a. rollebeskrivelser, kompetancematrix, proceskonfirmering, træningsplaner, valg og evaluering af supervisorerne, forandringsledelse osv. Gruppe arbejder med konceptudvikling af nye koncepter der understøtter TWI forankringer i egen virksomhed eller organisation.

Mødefrekvens

Der afholdes 3 møder om året. Formen på møderne er den såkaldte 12/12 model, hvor møderne starter kl. 12:00 den første dag med fokus på værtsvirksomheden, mens anden dag bruges til valgte emner frem til kl. 12:00.

effektivitet.dk’s sekretariat ordner det praktiske i forbindelse med møderne, herunder indkaldelse, opfølgning på deltagere, m.m.

Pris

Det koster kr. 1.500,- ekskl. moms om året  at være med i en netværksgruppe. Derudover skal man være medlem af effektivitet.dk – enten via et firmamedlemskab (kr. 5.940,- ekskl. moms om året) eller et personligt medlemskab (kr. 1.980,- ekskl. moms om året).

Medlemmer

Følgende firmaer er repræsenteret i gruppen:

Business Through People
Fertin
FOSS
Idealcombi A/S
Linak
Per Aarsleff Rørteknik A/S
PostNord Danmark
Vestas

Gruppeleder

John Vellema, BSc ME, Business Through People, Official Global Partner,
TWI Institute, USA

John har en baggrund som værktøjsmager, sergent og produktionsingeniør, og har i 3 år været medansvarlig for implementering af TWI på LEGO fabrikker forskellige steder i verden. Han har også undervist og trænet roere under Team Danmark. John er via sit firma  TWI Institut Skandinavien,  den eneste officielle certificerede TWI partner i Skandinavien. Han har gode erfaringer med TWI i industri- og servicevirksomheder samt i entreprenørbranchen

Kontakt:  john@btp.dk eller mobiltelefon: 2922 8955.

Bliv medlem

Ønsker du medlemskab af en netværksgruppe, kan du kontakte sekretariatet på info@effektivitet.dk eller 7022 0004.