Deltag på denne 1-dags globale og anerkendte simulering, som på en realistisk, sjov og legende måde illustrerer sammenspillet mellem TWI og Toyota KATA programmerne. Dagen er fyldt med aha-opleveler og sjove øvelser. I bliver undervist af Joakim Bjurström – en af Skandinaviens eneste KATA Master Trainer, der er uddannet i USA, gennemført store KATA projekter og har oversat Toyota KATA bogen i tæt samarbejde med Mike Rother.

Mål

Målet med dagen er, at I lærer og øver Forbedrings KATA, Coaching KATA, og hvordan de samarbejder med TWI Programmerne. I vil blive trænet i anvendelsen, og i hvordan du og dine kollegaer i din organisation kan bruge metoden til at skabe en forbedringskultur, der består af færdigheder, fælles sprog og en kort læreringscyklus. Dette sikrer forsat god udvikling i jeres Lean arbejde. Du vil også få indsigt i, hvad det som grundlag kræver at organisere Jer til en evt. KATA opstart.
Flere virksomheder tilføjer KATA coaching efter, i en periode, at have arbejdet med nogle af TWI Programmerne. Dette er med til at lette processen fra pilotprojekt til daglig anvendelse i områderne. Ved brugen af Coaching KATA vil I sætte mål og forsøge at opnå disse. I denne proces vil der typisk opstå forhindringer, som kan løses igennem TWI Programmerne – f.eks.:

  • Varians i udførelsen af arbejdet, hvor TWI Job Instruktion kan anvendes.
  • Er processen svær at udføre eller tager den for lang tid, så kan TWI
  • Job Metode anvendes.
  • Er processen usikker at udføre, så kan brugen af TWI Job Sikkerhed være godt.
  • Hvis der er modstand mod forandring, så kan TWI Job Relationer anvendes til at overkomme forhindringen.

Pris

Medlemmer af effektivitet.dk er kr. 3.780,- ekskl. moms. Pris for ikke-medlemmer kr. 4.450,- ekskl. moms.

Studerende:  Vi kobler viden og virkelighed ved at bygge bro mellem vores uddannelsesinstitutioner og virksomheder/organisationer! 
Derfor tilbydes studerende at deltage til den favorable pris á kr. 1.500,-. Måske din kommende arbejdsgiver, praktiksted eller værtsvirksomhed til dit kommende projekt er til stede og netop venter på dig. 
Ligeledes er det et unikt tilbud til virksomheder/organisationer til at komme i dialog med potentielle kandidater. Tilmeld studerende her.

Udtalelser

”Jeg vil gerne give det ros. Joakim har været god, og vi har fået lov til at lave en masse selv. Det er altid rart i stedet for kun at skulle høre én tale. Det at få lov til at prøve selv og få oplevelserne på helt tæt hold det har været rigtig godt. At komme ud og prøve det selv og have interaktionen, som den vil være i en rigtig proces, og have den rigtige evaluering efter hver proces, det giver meget mere. Man er mere på,
man kan lære mere, og man tager også meget med herfra. Det har bekræftet mig i de tanker, jeg havde, inden jeg kom her, nemlig at det
er sådan noget, vi skal i gang med. Det er sådan noget her, vi har brug for.”

Mark Wolff, Group Lean Specialist, Scandinavian Standard

”Jeg har været rigtig glad, for den dialog der har været i løbet af dagen. Der har været masser af tid og rum til at få vendt tingene, vi er ikke bare hastet videre for at nå et eller andet program. Vi har været hele vejen rundt, og det synes jeg har været meget positivt. Det er langt mere involverende. Det gør, at man bliver holdt på stolekanten, man bliver aktiveret og beskæftiget og føler sig som en del af indholdet fremfor bare at være tilskuer, og det er klart at foretrække.”

Søren Nørregaard, Lean Manager, Danpo A/S

Hvornår

Den 19. november kl. 9-17.