Om kurset

Når du vil have en forandring til at ske, er det vigtigt at gøre det så let som muligt, for dem der skal gøre noget nyt. Det er et grundprincip i Adfærdsdesign.

Mange både større og mindre projekter fejler, netop fordi vi overser, hvad adfærdsændring kræver. Det gælder alt fra ændring af mindre, interne arbejdsgange til større organisatoriske forandringer.

Med indsigt i hvad der driver adfærd, kan du I langt højere grad sikre, at forandringen sker.

 

Hvad er Adfærdsdesign?

Det mismatch der er mellem vores intentioner og vores handlinger forklares af adfærdsteorien, og med adfærdsdesign lærer du, hvordan man ændrer adfærd, så forandringen faktisk sker.

På kurset får du både en indføring i adfærdsteorien, en række eksempler på succesfulde forandringer samt værktøjer til, hvordan du selv kan gå i gang på mandag, og skabe målbare forandringer i din virksomhed.

 

Kursusindhold

  • Grundlæggende introduktion adfærdsteori – en erkendelse om menneskers irrationelle adfærd ud fra 60 års forskning
  • Introduktion til metoden ’adfærdsdesign’
  • Indføring i de grundelementer man arbejder med ved adfærdsændringer – herunder barriereanalysen
  • Mulighed for at arbejde med metoden og værktøjerne med udgangspunkt i egen praksis, og herigennem udvikle konkrete handlingsforslag

 

Hvem kan deltage

Alle der arbejder med mennesker

 

Underviser

Christine Boysen Durazo er seniorkonsulent hos Carve Consulting og uddannet Civilingeniør fra DTU’s Design og Innovationslinie med speciale i adfærdsdesign. De seneste år har hun arbejdet som konsulent og rådgivet virksomheder i både den offentlig og private sektor om adfærdsændringer i forbindelse med forandringsprojekter.

 

COVID-19

Skulle arrangementet blive aflyst grundet COVID-19 restriktioner, betaler vi naturligvis deltagergebyret tilbage.