Netværksgrupper

Møder i netværksgrupperne er åbne og uformelle, men samtidig meget konkrete. Meningen er at give de enkelte medlemmer større viden, bedre værktøjer og ny inspiration til at løse både generelle og specifikke opgaver i virksomheden.

Filtrer begivenheder +
Kategori
Kategori
Sted
Sted
Tidspunkt
Tidspunkt
Vælg
Sorter efter: Tidspunkt
Sorter efter:
Kategori
Sted
Tidspunkt
Kategori:
Sted:
Vælg
TWI Netværk 1
23. Nov 2021 - 24. Nov 2021
Netværk med fokus på at skabe grundlæggende stabilitet med mennesket i centrum TWI Netværk 1 er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedlig

TWI Netværk 1 er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne.

Læs den fulde beskrivelse
Kategori: Lean Produktion, Lean Service & Admin
Sted: MESSE C Fredericia
23. Nov 2021 - 24. Nov 2021 Eventdetaljer
TWI Netværk 1
TWI Netværk 2
Netværk med fokus på at skabe grundlæggende stabilitet med mennesket i centrum TWI Netværk 2 er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedlig

TWI Netværk 2 er et netværk med fokus på: Hvordan man skaber og vedligeholder TWI supervisorsystemet, så den enkelte supervisor dagligt arbejder på at skabe og vedligeholde gode medarbejderrelationer, løbende uddanner medarbejderne og forbedrer processerne. Netværksgruppen henvender sig til interne Lean, HR eller TWI konsulenter, ledere og træningskoordinatorer. Primært fra virksomheder og organisationer som har arbejdet med TWI i mere end 3 år og har udviklet interne TWI træner.

Læs den fulde beskrivelse
Kategori: Lean Produktion, Lean Service & Admin
Sted:
TWI Netværk 2
70 års erfaring
Vidensdeling
Non-profit forening
Support: +45 7022 0004