Aktiviteter

effektivitet.dk udbyder en række aktiviteter for medlemmerne, med en bred palette af emner som i stigende grad er sammensat således at de understøtter hinanden, f.eks. med tilbud om workshops oven på en konference og et kursus efter et webinar.

Efter sommerferien lægges ud med et webinar om Corona’s betydning for fremtidens supply chains og i september afholdes et webinar om hvordan verdensmålene er meget mere end klima, som siden hen følges op med et kursus om at bringe verdensmålene til live i egen virksomhed. Endelig afholdes halvdags-workshops i såvel København som Aarhus om at sætte mennesket forrest i implementering af Industri 4.0. Disse workshops kan være en god opfølgning på Lean og Indusri 4.0 konferencen.

Senere på året følger Årets Supply Chain konference, som byder på kåring af årets vinder af Supply Chain prisen og endelig den årlige 3-dags TWI og Toyota Kata konference med pre-workshop, konference og fælles netværksdag.

Filtrer begivenheder +
Kategori
Kategori
Sted
Sted
Tidspunkt
Tidspunkt
Vælg
Sorter efter: Tidspunkt
Sorter efter:
Kategori
Sted
Tidspunkt
Kategori:
Sted:
Vælg
Forsvarsministeriet vinder!
Forsvarsministeriet vinder Den Danske Supply Chain Pris 2019 Der er noget ”Coming home” over, at Forsvarsministeriet vinder Den Danske Supply Chain p

Der er noget ”Coming home” over, at Forsvarsministeriet vinder Den Danske Supply Chain pris for den udvikling, koncernen har gennemført de seneste 4 år i rammerne af et forretningsudviklingsprogram. For logistikbegrebet blev jo i sin tid undfanget i militæret. Og så alligevel. For en af årsagerne til, at dommerkomiteen tildeler prisen er, at man har brudt med de vaner og den tænkning omkring logistik, som i en årrække har været dominerende i Forsvaret.

Læs den fulde beskrivelse
Kategori:
Sted:
Forsvarsministeriet vinder!
75 års erfaring
Vidensdeling
Non-profit forening
Support: +45 7022 0004